Żyjesz w biegu?

Nie masz czasu na gotowanie?

Szukasz szybkich i smacznych rozwiązań dla Twojej rodziny?

Zapisz się na warsztaty:

SZYBKIE DANIA Z MAKARONEM

Czy wiesz, że…

.

ogólna ocena poprzednich warsztatów Daniela wyniosła 9,8 w 10-stopniowej skali?

  • Ocena warsztatów Akademii Gotowania by Daniel Jakubiec: 98%
„Wspaniały pomysł! Daniel pokazał bardzo duże zaangażowanie, wykazał się cierpliwością i wyrozumiałością dla pytających. Przekazał bardzo wiele cennych informacji i wskazówek.

Dziękuję za możliwość udziału!” 🙂

Ela

Na warsztatach nauczysz się:

hash_3  Przygotować szybkie i pożywne dania dla Twojej rodziny

hash_3  Zdobędziesz wiedzę, którą bez trudu wykorzystasz w swoim domu

hash_3  Tworzyć dania, które zadziwią smakiem i widokiem Twoją rodzinę i zagoszczą w Twoim domu na stałe

Warsztaty SZYBKIE DANIA Z MAKARONEM

 to nie tylko sposób na miłe spędzenia czasu

ale przede wszystkim sposób na życie,

podróż w świat smaków i zapachów, pełen doznań kulinarnych i estetycznych

 NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE!

„Warsztaty spełniły swoją rolę. Jestem wyszkolona i zadowolona. Chętnie wezmę udział w takim przedsięwzięciu kolejny raz.

Dziękuję Szefowi za zaangażowanie w szkolenie nas!”

Teresa

MENU PODSTAWOWE:

#1 Pasta ala puttanesca

#2 Pasta carbonara

#3 Pasta z sosem dor blue z suszonymi pomidorami

#4 Pasta aglio olio peperoncino

#5 Pasta z pesto bazyliowym

#6 Makaron tajski z kurczakiem  teriyaki

#7 Makaron warzywny z sosem pomidorowym i pulpecikami dla dzieci

#8 Makaron domowy

ale… kto zna Szefa Daniela ten wie, że szykuje on z pewnością niejedną 

NIESPODZIANKĘ!

Warsztat kończy się wspólną degustacją przygotowanych dań.

.

Warsztaty prowadzi:

.

Daniel Jakubiec – doświadczony i charyzmatyczny szef kuchni Restauracji Orchidea w Żywcu. Prowadzi Akademię Gotowania i Szkołę Kulinarnych Mistrzów, gdzie dzieli się swoim ponad 19-letnim doświadczeniem.

.

Pasjonat gotowania i wulkan pozytywnej energii. Umiejętności swe szlifował pod okiem takich kulinarnych mistrzów, jak: Kurt Scheller, Giancarlo Russo, Jacek Sulich, Adam Michalski, Krzysztof Szulborski.

.

Potrafi stworzyć niesamowite kompozycje, które cieszą swoim widokiem i smakiem.

Wyznaje zasadę:

.

„Jedzenie nie powinno być tylko paliwem dającym energię, ale uniesieniem dla ducha podczas degustacji.”

Dzień warsztatów z Chiefem Danielem Jakubcem zostanie w mojej pamięci na bardzo długo. Miałam okazję rozwiać swoje wątpliwości kulinarne, zdobyć nowe doświadczenia i nauczyć się przydatnych technik.

Pomysłowość oraz otwartość Daniela przekonały mnie, że stanowczo chciałabym brać udział w takich przedsięwzięciach.”

Aleksandra

UWAGA, BONUS!

Każdy kto zarejestruje się i opłaci swój udział, otrzyma od razu e-książeczkę z 3 unikalnymi przepisami Szefa Daniela:

Liczba miejsc ograniczona do 10!

basniowa-dywan_01Data i miejsce:

7 listopada 17:00 – 21:00

.

Dom Przyjęć Baśniowa

ul. Sumińska 6

44-293 Gaszowice k. Rybnika

CENNIK:

Zarejestruj się przez poniższy formularz:

1 + 15 =

Lub napisz na adres: kontakt@rybniczankiwbiznesie.pl