Żyjesz w biegu?
Nie masz czasu na gotowanie?
Szukasz szybkich i smacznych rozwiązań dla Twojej rodziny?
Zapisz się na warsztaty:
SZYBKIE DANIA Z MAKARONEM
- Ocena warsztatów Akademii Gotowania by Daniel Jakubiec: 98%
„Wspaniały pomysł! Daniel pokazał bardzo duże zaangażowanie, wykazał się cierpliwością i wyrozumiałością dla pytających. Przekazał bardzo wiele cennych informacji i wskazówek.
Dziękuję za możliwość udziału!” 🙂
Ela
Na warsztatach nauczysz się:
Przygotować szybkie i pożywne dania dla Twojej rodziny
Zdobędziesz wiedzę, którą bez trudu wykorzystasz w swoim domu
Tworzyć dania, które zadziwią smakiem i widokiem Twoją rodzinę i zagoszczą w Twoim domu na stałe
Warsztaty SZYBKIE DANIA Z MAKARONEM
to nie tylko sposób na miłe spędzenia czasu
ale przede wszystkim sposób na życie,
podróż w świat smaków i zapachów, pełen doznań kulinarnych i estetycznych
NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE!
„Warsztaty spełniły swoją rolę. Jestem wyszkolona i zadowolona. Chętnie wezmę udział w takim przedsięwzięciu kolejny raz.
Dziękuję Szefowi za zaangażowanie w szkolenie nas!”
Teresa
MENU PODSTAWOWE:
#1 Pasta ala puttanesca
#2 Pasta carbonara
#3 Pasta z sosem dor blue z suszonymi pomidorami
#4 Pasta aglio olio peperoncino
#5 Pasta z pesto bazyliowym
#6 Makaron tajski z kurczakiem teriyaki
#7 Makaron warzywny z sosem pomidorowym i pulpecikami dla dzieci
#8 Makaron domowy
ale… kto zna Szefa Daniela ten wie, że szykuje on z pewnością niejedną
NIESPODZIANKĘ!
Warsztat kończy się wspólną degustacją przygotowanych dań.

.
Warsztaty prowadzi:
.
Daniel Jakubiec – doświadczony i charyzmatyczny szef kuchni Restauracji Orchidea w Żywcu. Prowadzi Akademię Gotowania i Szkołę Kulinarnych Mistrzów, gdzie dzieli się swoim ponad 19-letnim doświadczeniem.
.
Pasjonat gotowania i wulkan pozytywnej energii. Umiejętności swe szlifował pod okiem takich kulinarnych mistrzów, jak: Kurt Scheller, Giancarlo Russo, Jacek Sulich, Adam Michalski, Krzysztof Szulborski.
.
Potrafi stworzyć niesamowite kompozycje, które cieszą swoim widokiem i smakiem.
Wyznaje zasadę:
.
„Jedzenie nie powinno być tylko paliwem dającym energię, ale uniesieniem dla ducha podczas degustacji.”
„Dzień warsztatów z Chiefem Danielem Jakubcem zostanie w mojej pamięci na bardzo długo. Miałam okazję rozwiać swoje wątpliwości kulinarne, zdobyć nowe doświadczenia i nauczyć się przydatnych technik.
Pomysłowość oraz otwartość Daniela przekonały mnie, że stanowczo chciałabym brać udział w takich przedsięwzięciach.”
Aleksandra
UWAGA, BONUS!
Każdy kto zarejestruje się i opłaci swój udział, otrzyma od razu e-książeczkę z 3 unikalnymi przepisami Szefa Daniela:

Liczba miejsc ograniczona do 10!
Data i miejsce:
7 listopada 17:00 – 21:00
.
Dom Przyjęć Baśniowa
ul. Sumińska 6
44-293 Gaszowice k. Rybnika
CENNIK:
UDZIAŁ W WARSZTATACH
pełny pakiet
ZŁ 199/osoba